do you like my blog?

Follow by Email

...

Elegant Rose - Working In Background



Jumaat, 22 Jun 2012

kamu dan kepercayaanku...

kamu...
ingin benar nak beritau kamu...
betapa saya suka kamu...
betapa tebal rindu untuk kamu...
betapa berat beban perasaan yang dikumpul kerana kamu...


kamu...
ingin saya percaya setiap kata dan janji kamu...
tapi entah lah...
walau suka kamu kepercayaan tu sukar saya nak pertahankan...
susah jugak kalau suka tapi tak percaya...
cinta apa macam tu kan? macam air dengan minyak...
sampai sekarang saya susah nak percaya kamu sepenuhnya. 


kamu...
sayang kamu sepenuh hati...
walau saya kurang percaya kamu...
tapi kamu percayalah pada luahan hati saya...
ikhlas untuk kamu kini dan selamanya...


mengapa sukar untuk percaya kamu...??! tapi benar saya  sayang kamu sangat2... sekarang saya rindu kamu juga...




*tapi ada meyampah jugak sikit tengok perangai playboy awak>> gila!!

Rabu, 20 Jun 2012

Oooopppppsssss.......... :)

Assalamualaikum teman...


lamanya menyepi hingga berhabuk (nmpk ke habuknya??) blog aku ni.. tak disengajakan. aku dihimpit kesibukan yang melampau pada tahun ini.. maaf teman..


tiada masa lapang utk menjenguk pun, apatah lagi nak update.. lepas ni aku janji aku akan cuba luangkan masa sekali seminggu (paling kurang) utk meng'update' blog nih..

utk visitors, aku akan visit balik blog korang..jgn risau.. sangat hargai kehadiran dan komen korang kat chat tu..

berikan sokongan dan tunjuk ajar..


aku akan terus menulis... 

** AKU SAYANG KORANG SEMUA... 


kamu...
ingin benar nak beritau kamu...
betapa saya suka kamu...
betapa tebal rindu untuk kamu...
betapa berat beban perasaan yang dikumpul kerana kamu...


kamu...
ingin saya percaya setiap kata dan janji kamu...
tapi entah lah...
walau suka kamu kepercayaan tu sukar saya nak pertahankan...
susah jugak kalau suka tapi tak percaya...
cinta apa macam tu kan? macam air dengan minyak...
sampai sekarang saya susah nak percaya kamu sepenuhnya. 


kamu...
sayang kamu sepenuh hati...
walau saya kurang percaya kamu...
tapi kamu percayalah pada luahan hati saya...
ikhlas untuk kamu kini dan selamanya...


mengapa sukar untuk percaya kamu...??! tapi benar saya  sayang kamu sangat2... sekarang saya rindu kamu juga...




*tapi ada meyampah jugak sikit tengok perangai playboy awak>> gila!!
Assalamualaikum teman...


lamanya menyepi hingga berhabuk (nmpk ke habuknya??) blog aku ni.. tak disengajakan. aku dihimpit kesibukan yang melampau pada tahun ini.. maaf teman..


tiada masa lapang utk menjenguk pun, apatah lagi nak update.. lepas ni aku janji aku akan cuba luangkan masa sekali seminggu (paling kurang) utk meng'update' blog nih..

utk visitors, aku akan visit balik blog korang..jgn risau.. sangat hargai kehadiran dan komen korang kat chat tu..

berikan sokongan dan tunjuk ajar..


aku akan terus menulis... 

** AKU SAYANG KORANG SEMUA... 


Terdapat ralat dalam alat ini

jomblogwalking